Anunt - locuri de munca in constructii

 

ANUNT

22.04.2019

Angajare de personal calificat pentru lucrări de dulgherie, fierărie, zidărie, dar șI lucrări de instalații (aducțiuni, distribuție de apă, canalizări)


S.C. ABC-CON INTERNATIONAL SRL Botoșani - obiect principal de activitate realizarea de "Lucrări de construcții civile și industriale, lucrări de instalații în construcții (sanitare, termice, electrice)'' - cod CAEN  4120 -

 

angajeaza personal calificat din rândul locuitorilor de pe raza Unității Administrativ Teritoriale Stefanesti: pentru lucrări de dulgherie, fierărie, zidărie, dar șI lucrări de instalații ( aducțiuni, distribuție de apă, canalizări).

 

             Pentru cei care doresc să se încadreze în muncă, iar distanța nu permite o navetă zilnică, S.C. ABC-CON INTERNATIONAL SRL Botoșani poate oferi condiții optime de cazare în spațiile proprii, cu toate dotările șI utilitățile necesare, șI posibilitatea transportului săptămânal la / de la domiciliu.

 

Pentru relații suplimentare, vă rugăm să luațI legătura cu noi la telefon 0331.713.333, int. 204 (Birou Resurse Umane), sau telefon 0749.772.957 - dl. Corneliu Țibu.

 

 

2019-04-22 11:38:52

Înapoi


Galerie foto Galerie video Carte de oaspeti Camere web

Chestionare

Cum vi se pare noul site?

Foarte bun

Bun

Necesita îmbunatatiri

Prost

Foarte prost

Votează

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

Infiintarea unui centru de zi si a unei unitati de ingrijire la domiciliu pentru persoane varstnice in orasul Stefanesti, judetul Botosani„Guvernare transparentă, deschisă și participativă – standardizare, armonizare, dialog îmbunătățit” - SIPOCA 35