Locuri de muncă sezonieră în AGRICULTURĂ – SPANIA – CAMPANIA 2018

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani prin Serviciul de ocupare EURES România oferă 800 locuri de muncă vacante in Spania (dintre care 400 locuri pentru cupluri, 400 locuri pentru femei), pentru munca sezonieră în agriculturi (sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsă între 18-50 ani), pentru recoltarea căpşunilor, campania 2018 (nu se solicita experienţă)

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2018.

Timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate pe zi/39 ore pe săptămână împărţite îh 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii, pană la finalul zilei beneficiind de o pauză de o jumătate de oră.
Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.
Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro/zi (plata utilităţilor). Plata transportului către Spania este suportată de către angajator, urmând să fie recuperată din salariul lucratorului, iar plata transportului pentru întoarcere, dacă se respectă contractul,este suportată de către angajator. Transportul pentru întoarcere va fi suportat de către lucrător, dacă acesta decide să rezilieze contractul.

Perioada de probă este de 15 zile, contractul putând fi reziliat atât de angajator, cât şi de lucrător.

Persoanele care doresc să participe la selecţie sunt aşteptate in data de 12 decembrie 2017 la FOCŞANI, la Hotel Unirea, Sala de conferinţe, începând cu ora 10:00, având asupra lor Cartea de identitate sau Paşaportul.

 

Vezi document atașat